Post by lindworlverzivox on Feb 16, 2022 13:32:15 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Ninja Star 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Ninja Star 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy zvyšují tokeny ▞▞▞
▞▞▞ Merge Ninja Star 2 2022 version ▞▞▞
dobrá změna celé recenze. je to dobrá hra, ale chybí jí zákaznická podpora. neexistuje žádná komunita, alespoň pro anglické uživatele.
Není to jedna z těch AFK her, která je trochu průšvih, protože když nehrajete, hra se nehýbe...
Je to docela dobrá hra, ale blížím se ke konci a mám za sebou všechny questy, takže teď opravdu nemám co dělat. Rozumím tomu, že dostávám maximum a to všechno, ale to opravdu není zábava a bude to nudné. Po odehrání asi 2 slabých míst jsem technicky dosoutěžil vše, co už vlastně není co dokončit, protože questy jsou hotové. Měli by přidat další questy, protože to je jediná věc, která vás motivuje k dobrému hraní hry.
dobrý čas odpadlík
Proč neudělat všechny možnosti mincí tak, aby se daly stisknout a podržet?
Je to jedna z nejlepších klikacích her, jaké jsem kdy hrál, je jednoduchá, ale zábavná
opravdu dobrá hra, ale když máte velmi silnou ninja hvězdu, musíte jít 2, abyste ji zkombinovali, pokud máte maximum, bude to trvat jako 1 ústa, abyste získali maximální ninja začátek a mise jsou tak těžké
Tato hra je opravdu dobrá
Moc těžký
Herní obsah je dobrý, ale potřebujeme lepší způsob, jak tyto ninja hvězdy sloučit. Jako jediné tlačítko pro jejich sloučení namísto přetahování po 1.
Hloupá slučovací hra.
Nesnáším tuto hru, protože se mi neustále láme do telefonu
Skvělá idle/afk hra. Snadná progrese, spousta volné měny, aktivní vývoj. Co jiného lze žádat?
Slušný žrout času. I když by bylo hezké umět přeměnit vyšší minerály na nižší
Je to docela zábavné a pro nečinnou hru se toho dá udělat hodně, jen bych si přál, aby upgrade zlaté kapky měl možnost posouvat o úroveň výš, jako mají HP a ATK
je třeba provést aktualizaci, aby se hra resetovala, aby byla náročnější a postava se po každém resetu stala silnější
Hrál jsem 1 hodinu v kuse, protože se mi to líbilo. Pak jsem se vrátil ke hře a vrátilo mi to půl hodiny toho, co jsem hrál. Většinu mé hry to ani nezachránilo. Nebudu hrát hru, která to dělá
Merge Ninja Star 2 RPG sbe
Opravdu se mi líbí první, ale v tomto šli nad rámec. Mají všechno od prvního plus něco navíc. Toto je skvělá hra pro příležitostné použití. 👏
Hra je zábavná. Potřebuje tlačítko k automatickému uspořádání Ninja Stars k odstranění shluku při pokusu o zkombinování velkého množství
Příjemné, myslím, že jsem chtěl funkci, která by také umožnila automatizované vytváření hvězd, která běží několik hodin v kuse, aby se odstranil vstup uživatele do hry mimo výběr různých dostupných upgradů.
Slušná hra, nedostal jsem se do bodu, kdy by byly nákupy v aplikaci problém, takže celkově jsem spokojený.
Merge Ninja Star 2 رول پلیئنگ qng
MILUJU TUTO HRU Zde je několik návrhů 1.Více mazlíčků 2.Více společníků 3.ARENA 4.Partner, kterého si můžete koupit 5.cech 6.Hardcoremode A NAPOSLEDY 7.VÍCE ODMĚN (tak trochu mi docházejí drahokamy a peníze) Zde je několik věcí, které na této hře opravdu miluji 1. VŠECHNO
Skvělá hra Doporučuji vám ji hrát. Stal jsem se tak silným za 1 hodinu
Tato hra je tak dobrá, že se mi moc líbí
Hra je slušná, ale má jen málo do očí bijících chyb. Nejdůležitější ze všeho je, že mnoho textu je oříznuto, zejména při pokročilých upgradech, takže není jasné, co dělá, například jedna z položek říká „zvyšuje poškození na základě...“ na čem? Za druhé, hra opravdu potřebuje tlačítko pro rychlost hry 2x nebo 3x, s desítkami tisíc fází bude pravděpodobně trvat roky, než se dostanete do konce hry, pokud existuje, po týdnu hraní jsem dosáhl pouze fáze ~1800, a to s boostem.
Je to velmi dobrá hra a líbí se mi, jsem tak závislý
Tato hra keep glithc Tvrdě pracuji 3 dny na sloučení této zkurvené hry a vše je max. lvl a když je vše max. lvl, zkouším 5 dní, abych se to pokusil otevřít, pracuji tak tvrdě a pak to funguje jen říkám, že tato hra není pohodlné smazat to najít dobrou hru, ne nejhloupější hru jako je tato
Díky příliš mnoha situacím pokusů a omylů jsem se vzdal mobilních her. MNS2 je docela pěkná hra, kterou si můžete vybrat. Vím, že existuje spousta titulů podobných hernímu stylu MNS2, ale věřím, že to zvládli o něco lépe než ostatní. Dobrá práce, vývojáři. Jediná věc, kterou bych si mohl všimnout, je, že neexistuje žádná možnost, kterou bych mohl ručně "přihlásit", musím jen počkat 10 minut, zdá se, že se objeví. Jo a možná trochu víc offline zlata. dík
Fall Dudes (Early Access) Arcade zav
Moje zkušenost s touto hrou je přinejmenším mírná. Zdá se, že hra nepozná, že uplynulo 24 hodin, takže nemohu sbírat své denní kobky a podobně. Spojovací tabulka by měla mít větší plochu. Mnohokrát hvězdy uvíznou za tlačítkem pro hraní hry. Líbí se mi myšlenka hry a 2D boční rolování je úžasné.
Ceny by měly být regulovány
Moje denní bonusy přestaly fungovat. Bonusy v mincích také neodpovídají exponenciálnímu růstu, aniž byste v reálném životě utráceli stovky za rubíny. Hrál jsem denně několik týdnů, ale teď, když se objevují přirozené nedostatky, zvažuji to smazat. Dal bych více hvězdiček, nebýt každodenní bonusové závady, kterou zažívám.
Merge Ninja Star 2 ভূমিকা নিয়ে খেলা cmk
potřebuje tlačítko rychlosti pro práci s reklamami
Hra se mi líbila, ale chci možnost vybavit auru/zvířátko bylo by to možné?
Jak používáme měnu aqua stage. Také pěstování drahokamů je příliš pomalé
Úžasná hra, ke které se budete vracet. Milujte všechny minihry, které obsahuje. Rozhodně stojí za přehrání.
Vggg
Velmi cool Trochu matoucí pro nového hráče, protože mnoho burttonů, ale stále velmi srozumitelné
Odpadní hra vůbec