Post by lindworlverzivox on Feb 16, 2022 13:16:53 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fruit Block Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fruit Block Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ купон ▞▞▞
▞▞▞ Fruit Block Friends 2022 version ▞▞▞
Чудова графіка! Любіть головоломки, які ви можете розгадати. Це як ігри в одній. 😊
Чудова гра, багато веселощів! Утримує мою увагу - граю більше 2 годин :& Я повертаюся до гри. 😘.
Дивовижна гра дуже сподобалася, але що буде після 899
Забагато реклами
Це дуже гарна гра.
Ніяких монет замість діамантів. Ця гра нудна, ви не можете накопичувати монети, коли закінчите гру повністю з 1 алмазом.
😘
Багато чого відбувається. Не дуже добре видно головоломку до темного.
Занадто багато реклами.
Весело і дуже захоплююче. Найкраща гра, в яку я грав за довгий час. Я хотів зайти дуже далеко, перш ніж переглянути гру. Це приголомшливо.
1 Весело, приємно, не дуже важко з великою різноманітністю. Один з моїх улюблених..
Подобається, як після завершення головоломки їхня невелика анімація
Це добре
Це найкраща гра, в яку може грати той, хто хоче грати в candy crush і puzzle в одній грі, це дивовижно 😉🌟🌟🌟🌟🌟 ми також можемо грати офлайн, але я хочу сказати, що колись додавання приходить, коли мережа вимкнена і в основному додають відео про закуски, і це чудовий додатокgggggg, мені подобається 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂
Потрібні нові рівні
Я в грі 880 і маю всіх помічників. У мене 1330 діамантів. З якої причини? З ними нічого купувати. Збираюся видалити його, оскільки здається thaveicone до кінця. Було весело, поки це тривало. З повагою Анжела
Fruit Block Friends Pro příležitostné hráče ylj
Гра не була рекламована
Яскрава гра. Не можу відкласти зараз, я грав у нього
Ще занадто рано в грі, щоб дати точну оцінку
Fruit Block Friends Įprastos temos flf
ДУЖЕ БАГАТО
До багатьох доданих або збережених, ймовірно, буде видалено
Те, що показує ваше додавання, насправді не в грі. Неправдива інформація. Багато гарбузів і квітів були – це всі програми, які ви показуєте в оголошенні??
Щойно почав грати, ще не знаю, але здається, що це буде весела гра
Немає подібності між Actul Game та рекламою у Facebook.
Будь-хто може грати в цю гру, це розслабляє та весело. Мені подобаються головоломки, коли ти починаєш, ти забуваєш зупинитися Я щойно почав сподіватися, що продовжимо, дякую команді👍
Справді чудова гра! Не дуже легко + не дуже важко! Спробуй.
Fruit Block Friends ง่ายๆ cmr
Не те, що рекламували! 🥵
Люблю цю гру, вона така ж, як і інші ігри, але є відмінність, щоб зробити її приємною, люблю її 💟😍💗🤩💕 також люблю головоломки хорошу гру
МЕНІ ДУЖЕ ПОДОБАЄТЬСЯ ЦЯ ІГРА FRUIT BLOCK. .МЕНІ ПРОСТО НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ ВСІ РЕКЛАМИ, ТОМУ ЩО ЇХ БАГАТО!
Дуже захоплююча, єдине, що мені не подобається, це реклама, але гра дуже проста та приголомшлива!!!
Подорожував сам і був дуже хворий, тому грав у багато цих ігор. Більшість зводить мене з розуму, але цей схожий на... гоблінів смішно виймати, а маленькі хлопці тут інші. У мене є псевдоніми для всіх, тому що вони намагаються допомогти і занадто чарівні, щоб розчарувати. Ви хочете щасливого танцю, а не сумного обличчя та блиску, що вони працюють з вами lol Командна робота отримує це і робить її веселішою, ніж будь-яка інша, в яку я грав багато років.
Чудова трата часу, хороші складні рівні, але поки що не так складно
Grow Castle - Tower Defense Аркадни its
До багатьох додає навіть модна гра ...хто це робить
Ходів занадто менше
Супер гра
Геніальна гра, але це біль з рекламою
Я грав у цю гру раніше, але видалив її, оскільки в ній було обмежено кількість персонажів і головоломок. Мені надзвичайно сподобалося ніж, і я насолоджуюся всіма змінами, які ви зробили з тих пір. Раніше у вас було лише 4 персонажа, мені подобалися їхні звуки, і я насолоджуюся звуком ваших нових, особливо динозавра. Дякуємо за покращення.
Все було добре, поки кожен рівень не замерз, коли я збирався виграти цей рівень. Не можу поставити більше ніж 2 зірки, і я знімаю.
Якраз для дітей