Post by lindworlverzivox on Feb 16, 2022 13:13:48 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Asian Cooking Games: Star Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Asian Cooking Games: Star Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod több token ▞▞▞
▞▞▞ Asian Cooking Games: Star Chef 2022 version ▞▞▞
Jól néz ki
Nekem nem tetszet
Mi történik? A játék nem működik, a parancsok mind tönkrementek, mintha kettévágták volna, és nem jelenítik meg a parancsokat
Guy Fieri's bleached blonde hair, goatee and skateboarder shorts make a strong statement -- you are what you eat! Guy Fieri's food is as fun, fearless and
Assalm o Alikum Ez klassz, de sok isshu van benne
Album untukmu indonesiaku guruh, Marion north carolina jail, Star wars lip ... Upper point cook estate, Weird al he's gump lyrics, Rustam e multan dangal,
Egyáltalán nem tudok frissíteni..... Anyám több szintre ment... és még mindig nem tudok frissíteni...
Jó
120-on vagyok, és nem tudok továbblépni
Szeretem! Nagyszerű idő volt, amikor 5 csillagot adtam neki. A 270-es szintig végeztem, megszereztem az összes csillagot, és több alkalommal is váltottam, de miért nem nyithat meg az új étterem. Megnéztem, hogy kell-e frissítés, de nem. Miért ez? Plsssssss
Szia, 1 éve játszom ezzel a játékkal... De most nehéz volt pályát nyerni... Minden egyes pályához használok boostert😡... Plzzz javítsd ki
Mi történt? Már nem tudom betölteni a játékot. Nagyon élveztem. 3. nap nem tudom megnyitni a játékot.
Eleinte menő volt, én is megtaláltam a módját, hogy több ezer gyémántot készítsek úgy, hogy csak 1 videót nézek meg!! Ahogy egy nap alatt elértem az lvl 96-ot, leállt, mintha nem szeretnéd, hogy az új világban legyek a??? Zavarba ejtett, hogy miért fagyott le, és nem tudtam kiszolgálni az embereket. 2-re értékelem az erőfeszítést
Imádom ezt a játékot, minden éttermet elértem és minden szintet lezártam (mind a 3 csillagot minden szinten megkaptam), és az "Új Tandoori étterem" nem nyílik meg, így játszhatok velük 😞 nagyon kiábrándító
Ázsiai főzőcsillag Új
Szép játék, de a hirdetések tho smh, bárcsak ne lennének benne ezek az átkozott hirdetések tbh
Asian Cooking Games: Star Chef Arkade hhb
Asian Cooking Games: Star Chef Spillehall dsz
Kérjük, javítsa ezt a szintet 357-1. Ezen a szinten 43 ételt kell elkészíteni, mindössze 20 vásárlóval. Még ha boostert használok is, nincs mód 43 étel elkészítésére. Folyamatosan csak 38/43-as ételeket kapok, mindössze 20 vásárlóval, és ha át akarom adni, mondja meg, hogy a drágaköveimmel vegyek fel további 3 vásárlót. Kérlek javítsd ki ezt a szintet, különben törlöm a játékot.
Annyira szomorú vagyok emiatt a játék miatt, hogy már befejeztem az összes szintet, és csak 270 szintje van😢😢😢 Többet szeretnék!
Az első szinten horgászom és nem tudok továbblépni !! Azt írta hamarosan!!
Eddig imádom a játékot x
Beragadt a 270-es szinten… nincs frissítés, nincs új étterem, nincs új világ, semmi
Láttam az általad kapott véleményeket, nem fogom látni a letölthető profilt (címlap) Csak az ismertetőt látom, szerintem egy jó játék, de nem töltődik le, láthatod, hogy miért történik ez még mindig 1 százalékban
jó játék, de a 240-es szint után nem működik, még akkor sem, amikor az összes kulcsot még mindig nem nyitottam ki, fáradt voltam az elmúlt 15 napban, de megéri.. Kíváncsi vagyok az okára .. nem nyitom meg a következő szakaszt?
Asian Cooking Games: Star Chef Arkade nnp
Nagy! Nagyon élvezem ezt a játékot👍👍😁 Kérlek frissítsd a 2. évadot🙏🙏😫😫
Szeresd ezt a játékot. Pihentető zene is!
Ez egy jó játék.. de túl sok szakasz egyetlen étteremben
Guy's Big Bite - Season 12 - Prime Video
Monster Legends Estratégia ndgd
letöltés Indian Cooking Star: Chef Restaurant Cooking Games apk legújabb verziója by TheAppGuruz - leggyorsabb - ingyenes - biztonságos android eszközökre.
Ez a játék nagyon jó, de csak annyit szeretnék mondani, hogy ez egyszerűen kilátszik az ügyfelekből, még akkor is, ha mindenkinek adunk, és az életek múlnak. Ez az egyetlen dolog, amit el akartam mondani, különben minden nagyon jó
Szép volt, amíg Indiába nem értem. Ekkor már csak három helyen lehet 3 különböző típusú hozzávalót főzni. Gyakorlatilag lehetetlen csak szakképzettségen passzolni, erőltetni kell a boosterek használatát és fizetni kell a passzért. Nem menő.
Az indiai étterem. Nagyon zavaró, a küldetés nagyon nehéz. eltávolítom a játékot!
1. alkalommal jó, de bizonyos szintig nem mozdul. Nincs új étterem nyitva. Folyamatosan azt mondják, hogy nem talál munkát. Kérje meg, hogy játsszon ugyanazon a szinten extra műszakkal. Nem tudom, mit jelent. Játssz tovább, de az új étterem szintje nincs nyitva. akkor feladom.játssz továbbra is ugyanazon a szinten😤
Be voltam jelentkezve a Facebookon és elértem a 87-es szintet, majd minden lefagyott. Eltávolítottam és újratelepítettem, és azt hittem, hogy a játékom mentve van. Nem volt az. Visszatértem a 13. szintű naplózáshoz ugyanazzal a Facebookkal, és az összes érmém eltűnt. Rengeteg időt és pénzt töltöttem azzal, hogy a játékomat megmentettem
Nagyon szeretem ezt a játékot. Jó játékmenet amd grafika. Van azonban egy nagy hiba. Ha egy idő után megpróbálunk napi bónuszt kapni, az egyszerűen gyűjtésként jelenik meg, de nem kerül fel a profilunkba. Kérjük, javítsa ki, hogy 5 csillagos játék legyen.